Heinäkuun kirjasuositus ja tarjous!

Jokapäiväiset ilonaiheet

Jokapäiväiset ilonaiheet

 

Myla ja Jon Kabat-Zinnin yhdessä kirjoittama Jokapäiväiset ilonaiheet käsittelee vanhemmuutta ja tietoista läsnäoloa. Teos esittelee uuden tavan kohdata vanhemmuudeen haasteet ja ilot.

 

Lapsi tarvitsee vanhemman läsnäoloa ja tukea. Teos perustuu Kabat-Zinnien omiin kokemuksiin vanhemmuudesta. He ovat soveltaneet tietoista läsnäoloa omassa perhe-elämässään ja huomanneet sen rikastuttavan sekä lasten että vanhempien elämää. Kirja sisältää myös konkreettisia harjoituksia ja tavoitteita, joiden avulla heidän menetelmiään voi myös itse testata omassa arjessa.

 

Erityisen hyvä kirja vanhemmille, isovanhemmille ja kaikille lasten- ja nuorten kanssa tekemisissä oleville. Kirja lähestyy tietoista läsnäoloa raikkaalla ja käytännön läheisellä tavalla.

 

NYT HEINÄKUUN TARJOUS VAIN 10 EUROA! Tarjous on voimassa heinä-elokuun tai lyhyemmän ajan, mikäli tuote loppuu ennen elokuun loppua. Tarjous, joka kannattaa hyödyntää!

One thought on “Heinäkuun kirjasuositus ja tarjous!

  1. Hei, tämä on kommentti.
    Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla on linkki, josta voit halutessasi muokata tai poistaa kommentin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *